MAHDI PERSONAL TRAINING

Heb jij voor een échte Bootcamp Brabant geheel afgezocht? Dan ben je bij ISB Goirle aan het juiste adres! Wij bieden jou een volledige bootcamp training in één het sportcomplex van Indoor Sport Brabant.
Onze ISB bootcamp training is geschikt voor iedereen! Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij fitter worden of heb je gewoon zin om iedere week een goeie full body workout te krijgen? Meld je dan aan voor onze ISB Bootcamp in Goirle, gegeven door onze opgeleiden personal trainers.

Schrijf je nu in voor een training!

[one_third padding=”10px 10px 10px 10px”]

 

Wat is een BOOTCAMP?

Van oudsher is bootcamp ontwikkeld door militairen. De training wordt gebruikt om eenheden tot het uiterste te pushen en ze zo op fysiek en mentaal vlak te sterken. Als marinier hebben wij deze training maar al te goed mogen meemaken.

Er wordt bij bootcamp training vooral gebruik gemaakt van alledaagse attributen en eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt er voor dat je snel en maximaal resultaat boekt.

ISB Goirle biedt een gevarieerd programma aan waar een full body training centraal staat. Hierbij leggen wij tijdens een training de focus op zowel cardio als kracht. Dit resulteert in een fitter lichaam en je gaat er snel beter van in je vel zitten.

We garanderen dat er geen training hetzelfde zal zijn en pushen ook jou, iedere keer weer, om tot het uiterste te gaan. “Daar word je fitter van!”

De combinatie van eigen lichaamsgewicht, alledaagse attributen, cardio én kracht maken het tot een training die voor iedereen te volgen is. De instructeurs zullen je op jouw niveau tot het uiterste pushen!
Maar ook de deelnemers sporen elkaar aan om het maximale uit de training te halen. Dit zorgt voor een groepsgevoel en maakt de training vaak nog intenser en leuker. Het zal je dan ook verbazen met wat voor simpele oefeningen er een top resultaat geboekt wordt.

MAHDI Bootcamp – Indoor Sport Brabant

Het sportcomplex in Goirle is een perfecte locatie voor het geven van Bootcamp trainingen! Door de aanwezigheid van een geweldig kunstgrasveld en een overdekte locatie kunnen de trainingen altijd plaatsvinden. Na een zware training is er de mogelijkheid gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen, of gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie.