Na een intensieve voorbereiding is het eindelijk zover, Indoor Sport Brabant is een feit! Vanaf oktober 2015 opende we een bruisend sportcentrum aan de Geitenhoef 1 te Goirle. In de 1800 vierkante meter grote hal liggen drie professionele Indoor velden te gebruiken voor Indoor Soccer, maar er is ook een mogelijkheid om op een groot veld te spelen wat vrij uniek is in Nederland. Hierbij worden 3 velden om gezet tot 1 groot veld. Dit alles is goed te bekijken vanuit onze gezellige sportcafé
.
Indoor soccer wordt ook wel 5-a-side genoemd en is in Groot-Brittannië en Duitsland erg populair en breidt zich nu 2015-10-11 13.23.47uit naar Nederland. Speedsoccer is een voetbalspel op kunstgras, ontwikkeld door Manchester United en zelfs toegevoegd aan hun voetbalopleiding. De attractiviteit en snelheid van het spel gecombineerd met de laagdrempeligheid maken dat het één van de snelst groeiende binnensporten is.
De courts bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus te allen tijde gevoetbald worden. De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen.
Wil je meer informatie of wil je alvast een baan reserveren stuur een mail naar info@indoorsportbrabant.nl of maak gebruik van ons reserveringssysteem.