Bubble Voetbal; Wat is het precies?

Bubble Voetbal is een voetbalvariant, waarbij deelnemers een speciaal ontworpen pak dragen. Aan de binnenkant van het pak zijn twee gordels bevestigd om de veiligheid van de drager te garanderen. Ook zitten er handvaten in, zodat je makkelijker kunt bewegen.

Wat is Bubble Voetbal precies? Bubble Voetbal is een sport, die vergelijkbaar is met het normale voetbalspel. Het heeft eveneens een doel, een voetbal, twee teams en een scheidsrechter. Het enige verschil is, dat iedereen in een grote bubble rondloopt!

Zijn er regels verbonden aan Bubble Voetbal?

Er zijn geen regels aan het spel verbonden. Alles is toegestaan. Dus er gelden geen hoekschoppen, doeltrappen, vrije trappen en penalty’s. De scheidsrechter is eigenlijk alleen aanwezig om van jullie gezelligheid te genieten. Wat wel echt aanbevolen wordt, is dat wanneer de scheidsrechter op zijn fluitje gaat blazen, beide teams op de achterlijn van het doel staan. Als de scheidsrechter rood aangeslagen op zijn fluitje aan het blazen is, is het de bedoeling dat beide teams in een Bubble Voetbalpak een sprintje trekken richting de middenlijn…

Lachen-Gieren-Brullen Garantie!

Het team die het meest rent, vliegt, gilt, valt en beukt wordt tot winnaar uitgeroepen. Let wel op dat de gemaakte doelpunten net zo hard meetellen! Het spel Bubble Voetbal zorgt voor een hilarisch evenement, vol met leuke en grappige momenten. De spelers in een Bubble Voetbalpak hebben veel plezier samen, maar wat dacht je van de spelers buiten het veld die toekijken? De lachgarantie kunnen we 100% garanderen.

Wat is de geschiedenis van Bubble Voetbal?

Het spel Bubble Voetbal is uitgevonden door twee studenten uit Noorwegen. Hendrik Elvestad en Johan Golden hadden samen een brainstormsessie over hoe ze mensen op een leuke manier aan het sporten konden krijgen en bedachten deze sport als grap. Inmiddels is de grap uitgegroeid tot een echte sport en wordt Bubble Voetbal overal ter wereld met veel plezier gespeeld. De twee studenten hadden natuurlijk nooit verwacht dat deze sport zo groot zou gaan worden. Het nieuwe spel noemden ze; Boblefotball. Nu vraag je je misschien af hoe het kan dat de sport in zo weinig tijd zo populair is geworden. Hendrik en Johan hebben een video gemaakt tijdens het eerste spel. Vervolgens hebben de studenten dit op YouTube geplaatst, waardoor de hele wereld dit wilde gaan spelen en de belangstelling steeds groter werd.

Door deze ontwikkelingen trok de nieuwe sport snel via Scandinavië door naar Amerika. In Amerika werd Bubble Voetbal verschrikkelijk populair, waardoor dit hilarische spel door heel Europa wordt gespeeld!

Elk Bubble Voetbal evenement inclusief eigen video

Wij maken bij elke Bubble Voetbal reservering een video t.w.v. €74,95. Deze krijg je volledig gratis! Je krijgt precies dezelfde video van jouw eigen evenement zoals deze er dus bij:

Welke service verlenen wij nog meer?

Je bent er nu van op de hoogte dat je een gratis professionele video krijgt. Wij leveren nog veel meer standaard services bij elk Bubble Voetbalevenement:

  • Als enige in Nederland spelen we in Bubble Voetballen van 1,8 diameter (zeer belangrijk!).
  • Er is een scheidsrechter aanwezig die alles begeleid.
  • Gratis professionele video t.w.v €74,95!
  • Vooraf krijgen jullie een korte introductie van een begeleider.
  • Je hoeft achteraf niks op te ruimen, zodat je direct na het evenement klaar bent.
  • Te combineren met Archery Tag of Footgolf.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie